З архіву ПУ. Через невдалі переговори з Трампом Кім Чен Ин наказав розстріляли п'ятьох високопосадовців КНДР

Усіх засуджених до страти звинуватили у нібито шпигунстві на користь Сполучених Штатів.

Кім Чен ИнЗа наказом північнокорейського диктатора Кім Чен Ина стратили чотирьох дипломатів та спецпредставника КНДР у справах США Кім Хек Чхоля. Причиною стали незадовільні результати саміту між Трампом та Ином у Ханої. Усіх засуджених до страти звинуватили у нібито шпигунстві на користь Сполучених Штатів. Наказ Кім Чен Ина виконали на військовому аеродромі Мірім на східній околиці Пхеньяна, передають Патріоти України з посиланням на публікацію Chosun Ilbo від 30 травня 2019 року.

Крім того, главу відділу ЦК Трудової партії Кім Ен Чхоля вислали на каторгу у табір політв'язнів з метою "перевиховання та ідеологічної освіти".

Другий саміт США – КНДР відбувся 27-28 лютого у Ханої (В'єтнам). Американський лідер Дональд Трамп назвав зустріч продуктивною, проте США не наважились підписати жодних угод з Північною Кореєю. А ще відмовились знімати з країни санкції.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...