З архіву ПУ. "Чувствуйте себя, как дома, дорогие гости!": Звернення Путіна до ЧС-2018 розлютило росіян (відео)

Лицемірство глави РФ викликало бурю емоцій і у пересічних громадян, і у вболівальників із країн СНД.

Росіянам промова Путіна не сподобалася. Ілюстрація: Газета.ру.

Президент Росії Володимир Путін виступив з відеозверненням до гостей ЧС-2018, в якому привітав шанувальників футболу і всіх, хто приїхав в Росії, передають Патріоти України у червні 2018 року.

"Ми зробили все, щоб наші гості - спортсмени, фахівці і, звичайно, вболівальники - почувалися в Росії, як вдома. Ми відкрили світу і нашу країну, і наші серця. Ласкаво просимо на чемпіонат світу ФІФА! Welcome to Russia!", - додав Путін по-англійськи.


Лицемірство глави держави викликало бурю емоцій у вболівальників. "У цьому вся його політика, гості - як вдома. Домочадці - на пляшці (крім шкільних друзів)", - гірко зазначають прості росіяни.

"Місцеві жителі потрібні, щоб працювали і добували нафту, газ і т.ін. Раби коротше ." - пишуть користувачі.

Нагадаємо, що раніше ганебні методи підготовки Росії до ЧС-2018 викликали бурю обурення у фанатів.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...