З архіву ПУ. Й нічого, що чотири рази "відкосив" від армії: Міноборони відкрило монумент героям, що захищають Донбас. У центральному персонажі композиції розгледіли Зеленського

Все повертається на круги свої. У мирний час "праведника" Януковича запопадливо малювали на іконах, чого б тоді під час війни верховного головнокомандувача Зеленського не зробити героєм ООС? Чим він для президентської обслуги гірший за Януковича?

На території штабу Командування Сухопутних військ ЗСУ у грудні 2020 року відкрили пам'ятник присвячений всім героям російсько-української війни, котрі чесно виконували свій обов'язок на Донбасі. В соціальних мережах розгледіли, що в центрі композиції танкіст дивно схожий на Володимира Зеленського, а ліворуч від нього - військовий з обличчям як у командувача Сухопутними військами генерала Сирського, зазначають Патріоти України.

Прес-служба Сухопутних військ пояснює, що пам'ятник був відкритий на честь особового складу Сухопутних військ, який виконує завдання у зоні проведення ООС. Споруду встановили поруч з центральним входом на територію військової частини.

Біля монументу горітиме вічний вогонь, який виготовили у вигляді гільзи від розірваного снаряда.

Також на території провели урочисте підняття прапорів України та Сухопутних військ. У прес-службі нагадали, що Сухопутні війська є основою бойової складовою ЗСУ.

В соціальних мережах стверджують, що таку композицію придумав генерал Голоднюк, який є заступником командувачів Сухопутними військами протягом останніх 15 років. Сам Зеленський на урочисте відкриття пам'ятного знака не приїхав.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...