З архіву ПУ. Хай взагалі дякує, що не арештували: Прессекретарка Зеленського пояснила свою "рукопашну" з журналістом "Радіо Свободи"

Прессекретарка президента України Юлія Мендель спробувала виправдати свій конфлікт з журналістом Сергієм Андрушком, якого вона штовхнула, коли той намагався наблизитись до Володимира Зеленського. 27 вересня 2019 року на своїй сторінці у Facebook Мендель написала, що в США за наближення до глави держави після відмови взагалі могли заарештувати, зазначають Патріоти України. Також вона поскаржилася на велику кількість фейків про себе у ЗМІ.

"До кінця першого місяця роботи в Офісі президента дізналася, що купила Lexus і повісила номера зі своїм прізвищем. Зв'язали з усіма можливими олігархами. На другий місяць в медіа писали, що я купила квартиру за нову зарплату. На третій – що дала команду голосувати за недоторканність. Тепер пишуть, що побила журналіста, вдвічі більшого за себе. Закликаю всіх перевіряти інформацію", – обурилася прессекретарка Зеленського.

Вона додала, що в США "ні" для журналіста нібито означає неможливість підходити до першої особи, інакше його заарештують.

"Медіа наполягають, але не кидаються. Тому що особистий простір першої особи – це його/її безпека. Особливо важливо це усвідомлювати після 2017 року, коли, прикидаючись журналістом відомого видання, кілер підстрелив добровольця у Києві", – пише Мендель.

"Можливо, мої прохання дещо не дотягують до високих стандартів. Але Сергій Андрушко – не найгалантнніший джентльмен. На відео видно, що я його не штовхала і не кидалася, а зупиняла. Хочемо цивілізованої поведінки – давайте на цивілізоване "ні"не накидатися на делегацію заради красивої картинки", – роздратовано додала вона.


Можливий мокрий сніг: Діденко попередила про погіршення погоди в Україні і розповіла, де буде найхолодніше

четвер, 18 квітень 2024, 16:30

Дощовий циклон та атмосферні фронти почнуть зсуватися з території України у п'ятницю, 19 квітня. Втім у західних та північних областях все ще можливі опади. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За прогнозами Діденк...

Зеленський заявив, що в квітні промисловість вперше виробить одразу 10 САУ "Богдана"

четвер, 18 квітень 2024, 15:56

У квітні українська промисловість уперше видасть десять самохідних артилерійських установок (САУ) "Богдана". У наступних місяцях очікується ще більша кількість, передають Патріоти України. з посиланням на Telegram-канал президента України Володимира Зе...