З архіву ПУ. Коротка пам'ять депутата: Екснардеп прийшов на Марш ветеранів у військовій формі, та сказати, де і з ким воював - не зміг (відео)

Барна порадив ветеранам звертатися в штаб командування.

Скандальний екснардеп Олег Барна зганьбився на марші ветеранів АТО/ООС в честь Дня Незалежності 24 серпня 2020 року. Відеозапис інциденту опублікували в соцмережі. передають Патріоти України.

Учасники маршу попросили Барну назвати позивний командира і позиції, де саме він брав участь в бойових діях. Однак екснардеп не зміг дати жодної конкретної відповіді і порадив ветеранам звертатися в штаб командування.
«Приїхали на один день і отримали УБД .... Я у вас запитав, позиція, позивний командира, ви не можете цього назвати", - сказав Барні один з учасників маршу.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...