З архіву ПУ. Медведчук і золоте теля: Українці підняли на сміх кума Путіна через "епічну" появу на публіці (фото)

Віктор Медведчук із соратниками несподівано для самих себе втілили одну з улюблених сцен багатьох жителів СНД і нагадали про улюбленця всього Радянського Союзу Остапа Бендера.

У мережі з'явилася кумедна фотожаба на главу ОПЗЖ Віктора Медведчука і його ефектну появу на вулицях Києва на американському автомобілі часів Другої світової війни, повідомляють Патріоти України.

9 травня 2020 року Медведчук з соратниками по фракції Юрієм Бойком і Сергієм Льовочкіним влаштували "автопробіг Безсмертного полку". Вони на американських автомобілях часів Другої світової війни Willys проїхалися по пустельних вулицях Києва.

У мережі побачили на фото з Медведчуком кадр з відомого радянського фільму "Золоте теля", знятого за мотивами однойменної повісті Ільфа і Петрова. Дійсно, політики втілили одну з улюблених сцен багатьох жителів СНД і нагадали про улюбленця всього Радянського Союзу Остапа Бендера.


Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...

ЗСУ посиляться: Більшість озброєнь із пакету США вже в Європі, що прискорить доставку в Україну

вівторок, 23 квітень 2024, 17:55

Більшість озброєнь із нового пакету допомоги США заздалегідь розміщено у Німеччині та Польщі. Завдяки цьому доставка до України буде прискорена, передають Патріоти України з посиланням на CNN. Джерело видання повідомило, що артилерійські снаряди будуть...