З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви.

Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Русі нерозривно пов'язане з князем Володимиром "зачинателем России", інформують Патріоти України.

За його словами, "воїн, який пройшов жорстокі битви і випробування, Володимир став творцем, просвітителем, творцем". "Хрещення - це відправна точка становлення і розвитку російської державності, справжнього духовного народження наших предків, визначення їх ідентичності, самосвідомості, розквіту національної культури і освіти, розвитку багатопланових зв'язків з іншими країнами", - підкреслив Путін.

Відзначимо, що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви, яка з'явилася лише через кілька століть. Президент Росії Володимир Путін відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності.

"Хрещення Русі - це ключовий, поворотний етап нашої історії, подія цивілізаційного масштабу і перетворює духовної сили. Воно визначило подальший багатовіковий шлях Росії, вплинуло і на все світове розвиток", - сказав Путін в ході урочистостей на честь свята 1030-річчя хрещення Рус в Москві.

Скріншот статті

Скріншот статті

Коментарі під статтею РІА Новин

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...