З архіву ПУ. Обмовочка за Фрейдом: №2 у виборчому списку "Батьківщини" публічно назвав українських добровольців бойовиками (відео)

Сергій Тарута в Маріуполі

Народний депутат і лідер партії «Основа» Сергій Тарута, котрий балатується до Верховної Ради у складі партії Тимошенко, під час своєї промови в Маріуполі двічі назвав бойовиками українських військових, які захищали Маріуполь від проросійських окупантів, повідомляють Патріоти України 18 червня 2019 року.

«Наші хлопці віддавали життя за волю нашого Маріуполя, за свободу нашої України. До кінця ще не оцінено той факт, який зробили «бойовики», зробили жителі Маріуполя – свободу України і руйнування порядку Новоросії», – сказав Тарута.

Через хвилину він знову обмовився.

«Я хотів би сьогодні подякувати всім бойовикам, всім батальйонам, Національній гвардії, військовим, які кували цю перемогу», – заявив нардеп.

Після цих слів у натовпі почулися крики невдоволення тих, хто звернув увагу на обмовку. Ймовірно, політик переплутав слово «бійці» з «бойовиками».

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....