З архіву ПУ. "Подарунок" до свята: У ОРДО знайшли побитого до напівсмерті терориста "ДНР"

Терорист госпіталізований в реанімацію місцевої лікарні.

24 серпня 2020 року в окупованому Шахтарську (ОРДО, на схід від Донецька) на зупинці «Подарунки» в несвідомому стані був виявлений терорист «ДНР» Василь Волобуєв. Причому, судячи з фото з оголошення «поліції», його здорово побили, передають Патріоти України.

На оголошення поліції звернув увагу блогер і український патріот з окупованих територій «Necro Mancer». Причому, «правоохоронці» у відео на «ютубі» ще не знають особу потерпілого і просять допомогти встановити її. Але повідомляють, що він госпіталізований в реанімацію місцевої лікарні.
«Necro Mancer» спрацював швидко. У соціальних мережах він знайшов персональні дані і фото потерпілого у військовій формі до травми: Василь Васильович Волобуєв; народився 13.04.1992; проживав в окупованій Макіївці по вулиці Смирнова, 11.

Обставини побиття невідомі. Але, швидше за все, має місце п'яний побутової кримінал з подільниками.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...