З архіву ПУ. Президент України дав бажаний привід для зради: "Меркель може пробачити Зеленського, чого не скажеш про Макрона", - Мостова

Володимир Зеленський у Нью-Йорку також дав привід ще одній впливовій державі ЄС образитись на Україну

Президент України Володимир Зеленський не з'явився на двосторонню зустріч із прем'єром Нідерландів Марком Рютте під час Генасамблеї ООН у Нью-Йорку (США), що може бути розціненим як неповагу до голови уряду до 6 економіки Європи та 17-ї - світу. Про це заявила оглядач Юлія Мостова в матеріалі для ZN.UA 27 вересня 2019 року, зазначають Патріоти України.

За її словами, міжнародна обстановка для України ускладнилась. Після заяви українського глави в телефонній розмові з американським колегою Дональдом Трампом про "недостатню допомогу" Німеччини і Франції в Європі визнали образливими.

"Ангелі Меркель треба віддати належне як "останньому з могікан" європейських цінностей. Вона була лідером санкцій єдності в Європі. Образливі висловлювання українського президента можуть стати не стільки причиною, скільки шуканим приводом для ЄС і провідних країн Євросоюзу, які давно втомилися від валізи без ручки під назвою "Україна", – написала вона.

На думку Мостової, Меркель може пробачити Зеленського, чого не скажеш про Макрона.

"Крім того, обурення європейських ЗМІ не пройде непоміченим для громадського настрою до України, в першу чергу в цих двох країнах. Крім Голландії, на двосторонню зустріч із прем'єром якої в ООН Зеленський взагалі не з'явився", – заявила оглядач.

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...

Отримував гроші від росіян: У Британії судять вербувальника паліїв нерухомості, пов'язаної з Україною

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:43

У Британії розпочався суд над чоловіком, який працював на користь Росії та вербував осіб для підпалу нерухомості, пов'язаної з Україною. Про це пише Reuters в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.