З архіву ПУ. "Русский мир сжимается!": Цимбалюк різко відповів на претензії путінських пропаганд**в (відео)

Російський журналіст Володимир Толстой цинічно заявив, що "русскій мір" за межами країни-агресорки нібито став занадто маленьким і вимагає дій для розширення. Імперські висловлювання фаната путінського режиму розлютили українського журналіста Романа Цимбалюка, передають Патріоти України 12 листопада 2019 року.

У своєму відеоблозі на YouTube вона нагадав нащадку легендарного письменника Льва Толстого про те, як окупанти розширили свій "русскій мір" тільки за останні п'ять років.

"Русскій мір" за межами Росії неухильно стискається! І те, як ми діємо сьогодні, не дозволяє не тільки зупинити, але навіть уповільнити цей процес", – обурився Толстой.

Цимбалюк відповів на нахабний випад пропагандиста беззаперечними фактами про окупацію Криму й Донбасу. Він припустив, що російська риторика підтверджує лише одне – Росія не має наміру обмежуватися цими територіями.

"Є такий номер у "Камеді Клаб", де два ураросійські патріоти сперечаються, хто з них більше любить Росію. І одне із завдань – це насварити Російську Федерацію, дорікнути їй. Одним із закидів є те, що Росія так повільно розширюється. Востаннє вони окупували український Крим і Донбас. Ну бачите – зона використання російської мови "стискається", їм мало, вони продовжують страждати!" – розсердився Цимбалюк.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...