З архіву ПУ. Так нетолерантно! "Зеленський прийшов до влади на повній брехні", - нардеп

Президент України Володимир Зеленський прийшов до влади на повній брехні. Про це 20 квітня 2020 року в ефірі "Прямого" сказав народний депутат партії "Європейська Солідарність" Артур Герасимов, зазначають Патріоти України.

"Цей рік ще раз довів, що на жаль, Зеленський прийшов до влади на повній брехні. При чому на брехні двох типів.
Перша була, коли брехали про Порошенка, і втому числі і їх команда. Друга брехня - це їх обіцянки, починаючи від чотирьох тисяч доларів заробітної плати вчителям, і закінчуючи дуже багатьма іншими темами.
Цей рік довів, що Україна втратила професійну владу, яку поважали у світі, і яка впевнено долала виклики, які стояли перед країною, і яка тримала в повній напрузі українських ворогів",- сказав Герасимов.


Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...