З архіву ПУ. Тепер і поводир "вовчиць" отримає медаль Міноборони РФ? Стало відомо, хто організував скандальну акцію #Всеммир, у яку вляпався новонавернений кримнашист Винник

Олег Винник, котрий відмовився називати Крим українським і зізнався, що окуповані території вважає не вартим для боротьби, аби "просто перестали стрелять", можливо і не знав, що організатором пропагандистської акції #Всеммир, в котрій взяв участь, є така собі Катерина Введенська, зазначають Патріоти України. На цю росіянку Центр «Миротворець» у вересні 2019 року розкопав кілька промовистих фактів.

Так, розслідувачі встановили, що ця пані та її наспіх збита команда удостоєні медаллі Міноборони РФ за проведення військової операції в Сирії, де вона особисто «підтримувала бойовий дух» російських найманців і військових злочинців.

У соцмережі Введенська визнається, що постійно їздить з візитами до російських військових, а потім викладає фото зі зброєю в руках.

«Удивительна женская память именно у росиянцев. Когда возникла „необходимость“ замутить антиукраинскую акцию с принуждением к миру, наша курица напрочь забывает о своей поддержке российских военных операций в Сирии и в Украине. Начинает талдычить, что она, как музыкант — вне политики», — коментує скандальні записи Центр «Миротворець».

У свою чергу редакція Радіо Свобода зв'язалася з директором російської групи «Мир 519» Катериною Введенською, і поставило їй питання чиїм вважає Крим.

«Крымским... Мы русские, украинцы, люди Крыма – мы все братья. У нас мир один, и мы об этом поем в нашей песне», – заявила Введенськ.

На питання, чому б російському бомонду заради миру не закликати вивести російське озброєння і військових з Донбасу і повернути анексовані Крим, арт-менеджер відповіла так: «Мы считаем, что музыка должна быть вне политики».
Введенська також заявила, що їй незручно перед єдиним українським учасником акції Олегом Винником.

«Мы, честно говоря, шокированы и нам искренне неудобно перед Олегом, потому что мы не ожидали такой (в Україні – прим.) реакции. Мы обычные люди, хотим мира, у нас очень много друзей в Украине», – стверджує Введенська.

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...