З архіву ПУ. "Це ворог моєї країни!": Відомий журналіст закрив власне ток-шоу на каналі ZIK

Відомий історик та журналіст Вахтанг Кіпіані закрив власне ток-шоу "Історична правда" на телеканалі ZIK після оприлюднення інформації про купівлю телеканалу людиною, наближеною до Віктора Медведчука.

Про це Кіпіані написав у Facebook 14 червня 2019 року, передають Патріоти України.

"Дорогою на презентацію книги "Справа Василя Стуса" дізнався новину, що адвокат Стуса Медведчук купив телеканал, на якому понад 6 років виходила програма "Історична правда" - ZIK. Ми зробили близько 500 випусків. Як автор і ведучий програми повідомляю, що передача закривається. Медведчук - це ворог моєї країни, вбивця і минулого, і майбутнього", - написав історик.

Раніше стало відомо, що пов'язаний з Віктором Медведчуком український політик Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK – компаній "Міст ТБ" і "ТРК "Нові комунікації". Таким чином, в медіаактиві Козака тепер три канали: "112 Україна", NewsOne і ZIK.

Зазначається, що Козак планує сторити медіахолдинг "НОВИНИ".

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...