З архіву ПУ. Цинізм Скорика вразив присутніх у студії і телеглядачів. Лідер "Нацкорпусу" Білецький депутату ОПЗЖ: "Настане час, і ви перестанете посміхатися"

Скорик звинуватив українських добровольців у злочинах на Донбасі, прирівнявши їх до російських найманців, зокрема катів, що піддають тортурам людей "на підвалах", котрих за його словами треба негайно амністувати

В ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" у груді 2020 року відбулася словесна суперечка між лідером "Нацкорпусу" Андрієм Білецьким та нардепом ОПЗЖ Миколою Скориком, зазначають Патріоти України.

Депутат Скорик заявив, що українська сторона має погодитися на амністію бойовикам на Донбасі, а також висловив свою підтримку "всім політв'язням з обох боків від лінії розмежування".

У відповідь засновник полку "Азов" Андрій Білецький зазначив, що Скорик "переходить всі розумні межі". "Мине час, і ваша роль у ситуації із "ЛДНР" обов'язково вилізе", - запевнив лідер "Нацкорпусу".

Крім того, Скорик звинуватив українських добровольців у злочинах на Донбасі. "Ваша партія змогла набрати хоч якісь відсотки в Маріуполі, бо "якісь там добровольці" цей Маріуполь звільнили", - відповів представнику ОПЗЖ Білецький.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...