З архіву ПУ. У Києві знов б'ють протестувальників: Після засідання суду у "справі честі Авакова" силовики жорстко карали людей, що не випускали автозак (відео 16+)

Протестувальники проводять паралелі з подіями у Мінську і часами Революції гідності

У Києві прихильники Андрія Антоненко (Ріффмастера) 6 жовтня 2020 року спробували не випустили з території суду автозак з підслідним. Очевидці подій опублікували в соцмережах фото і відео того, що відбувалося під судом. Є постраждалі в сутичках з поліцією, зазначають Патріоти України.

Андрій Антоненко був заарештований ще в 2019 році як підозрюваний в причетності до вбивства Павла Шеремета. 6 жовтня адвокати Ріффмастера намагалися оскаржити арешт в апеляції. Суд відмовив захисникам, Антоненко залишиться в СІЗО як мінімум до 23 жовтня.

Після того, як рішення суду було оголошено, під будівлею виникли сутички протестувальників з поліцією.

До суду довелося викликати швидку допомогу, оскільки кілька людей отримали травми.

суд

Відео зіткнень призводить «Громадське». Оператору вдалося зняти момент, як одного з учасників акції грубо шпурляють на асфальт.

Нагадаємо, за підозрою в причетності до вбивства Шеремета були заарештовані троє: музикант Андрій Антоненко (Ріффмастер), лікар-хірург Юлія Кузьменко та військова медсестра Яна Дугаров. Під вартою залишається тільки Антоненко, іншим пом'якшили запобіжний захід. Вирішено, що справа буде слухатися в суді присяжних.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...