З архіву ПУ. Вибори-вибори: Ляшко "вибухнув" про зраду Зеленського з новим Офісом (відео)

Чого не зробиш заради піару. Лідер РПЛ назвав великим обманом реорганізацію адміністрації президента в новий офіс, аргументувавши підвищення президентом зарплат чиновникам постановою Кабміну дворічної давності.

Замість скасування рішення уряду про підвищення ціни на газ, президент почав свою роботу зі збільшення в кілька разів зарплат чиновникам свого офісу. Олег Ляшко підрахував, скільки отримуватимуть посадовці реорганізованої адміністрації президента. Про це повідомляє прес-служба РПЛ, передають Патріоти України 20 червня 2019 року.

"Розмір щомісячної надбавки генерального директора директорату - 35 тисяч гривень, його заступника - 33 800 гривень. Коефіцієнт окладів керівників директорату, керівників патронатних служб, радників президента та прес-секретарів дорівнює 4,46. Якщо у них мінімальний оклад 10 тисяч гривень, він множиться на коефіцієнт 5, та ще плюс 40 тисяч надбавки, то це означає, що зарплата керівника директорату складатиме 100 тисяч гривень. Це обіцяне Зеленським закінчення епохи бідності, яке він почав із керівників свого офісу?", - запитав у президента Ляшко.

Лідер РПЛ назвав великим обманом реорганізацію адміністрації президента в новий офіс, бо з бюджету на це підуть значно більші видатки. "Скоротив 20 людей, а зарплати підняв до 100 тисяч. Де взяти гроші, щоб платити такі зарплати чиновникам офісу президента, коли немає коштів на людей з інвалідністю, чорнобильців, пенсіонерів, робочих людей? Це не подолання епохи бідності, а такі ж жарти, як і про високі тарифи. Я не дам Зеленському жартувати над українцями і не дам йому приймати рішення, які збагачують чиновників", - запевнив політик.

Олег Ляшко вимагає від нового президента скасувати рішення про підвищення зарплат чиновникам свого офісу і негайно унормувати питання оплати праці керівників держустанов. "Не може такого бути, що керівник "Нафтогазу" отримує 10 мільйонів гривень зарплати на місяць, чиновник офісу президента - 100 тисяч гривень, а мільйони людей виживають на мінімальні зарплати і пенсії. Тому вимагаю від Зеленського знизити зарплати посадовців, а ці гроші спрямувати на збільшення зарплат робочих людей", - підсумував Ляшко.


"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...