З архіву ПУ. "З любов'ю від вдячних киян": У столиці засипали землею два авто одного з лідерів "молодої команди" Черновецького (фотофакт)

Депутат є екс-секретарем земельної комісії КМДА.

У Києві активісти 30 травня 2019 року засипали землею два автомобіля Сергія Кримчака, депутата Київської міської ради, екс-секретаря земельної комісії, який підозрюється в незаконному заволодінні шістьма земельними ділянками. Про це в Facebook написав лідер організації "С14" Сергій Мазур, передають Патріоти України.

"Так зараз виглядають два авто Кримчака, екс-секретаря земельної комісії КМДА, одного з лідерів молодої команди Льоні "Космоса". Трохи ще спустили колеса. З любов'ю від вдячних киян, які все пам'ятають", - написав Мазур.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...