З архіву ПУ. "Заберите нас отсюда!": "Туристи Путіна" визнали, що не в змозі нічого протиставити атакам турецької армії у Сирії, еліта російських ЗС вражена і розгублена, втрати - вражаючі (відео)

Асадати незабаром можуть втратити Алеппо. Технічний рівень збройних сил Туреччини та армії Асада / Росії відрізняється в рази. Асад і союзники повністю втратили контроль за небом, вояки змушені ховатись як курки від коршуна.

Турецькі ВПС захопили повний контроль над повітряним простором північно-західної Сирії і безжально, розстрілюють сили Асада і його союзників, боєприпасів не шкодують. Російські військові визнали, що нічого не можуть протиставити атакам турецької армії в Ідлібі, зазначають Патріоти України. Вони вражені і розгублені. Мало не сльози проливають. Технічний рівень збройних сил Туреччини та армії Асада / Росії відрізняється в рази. І це ж не американці, це просто країна-член НАТО.

За повідомленнями з лінії фронту, ні Росія ні Асад ні іранські "вартові Ісламу" не можуть нічого протиставити наступу Туреччини в Ідлібі.

За словами експертів, найближчим часом очевидно, що друге найбільше місто Сирії - Алеппо буде оточений і заблокований.

Напередодні, 29 лютого, турецьких сили вельми успішно просувалися. Контрнаступ почався на новій ділянці - в долині Сахль-ель-Габ і передгір'ях Джебаль аз-Завія, які знаходяться на півночі провінції Ідліб. Про це повідомив російський Telegram-канал "Рибар" з посиланням на місцеві джерела. За даними ресурсу, асадівці вже втратили контроль над трьома населеними пунктами: Дакмаком, Зукумом і Кяфр Увейдом.

В ніч з 29 лютого на 1 березня 2020 року турецька армія продовжувала нищити ворожі позиції та оперативні тили противника, як з повітря так і наземними ударами.

За останні дні вбито більше 2100 асадістів. Знищено 94 танків, 37 гаубиць, 28 ракетних систем, близько 300 машин серед них 17 бронемашин. Обстріляні авіабази, сховища з хімічною зброєю.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...