"З метою оптимізації": Мустафу Найєма звільнили з "Укроборонпрому"

У четвер, 29 квітня, Мустафа Найєм був звільнений з посади заступника генерального директора з питань активів, корпоративних прав та державного оборонного замовлення державного концерну "Укроборонпром". Про це повідомляє пресслужба держпідприємства, передають Патріоти України.

"З метою оптимізації організаційної структури Концерну посаду заступника Генерального директора з активів буде ліквідовано. У цілому штат Укроборонпрому буде оптимізовано на 10%", – йдеться у повідомленні.

Мустафу Найєма звільнили з "Укроборонпрому"

У соцмережі Найєм також прокоментував своє звільнення.

"Після чергової реорганізації мою посаду скоротили. Без пояснень. Не буду приховувати, для мене це рішення було несподіваним. Тим не менш, наша співпраця з Концерном на цьому етапі закінчується. З поваги до всієї команди цей пост буде моїм єдиним публічним коментарем з цього приводу", – написав він.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...