З Москви дуже попросили? Суд виніс скандальне рішення щодо ЗСУ, українці в гніві

Суд вирішив, що військовим здорове різноманітне харчування не потрібне.

Юрій Бірюков. Фото: Фейсбук.

Окружний адміністративний суд Києва визнав недійсним наказ Міністерства оборони, який передбачав проведення реформи харчування в Збройних силах України. Про це повідомив у Facebook волонтер, екс-радник п'ятого президента Петра Порошенка Юрій Бірюков, оприлюднивши відповідне рішення суду від 16 липня, передають Патріоти України.

Зупинити дію наказу Міністерства оборони України Про перехід військових частин (установ, закладів) Збройних сил України на систему продовольчого забезпечення із застосування каталогу продуктів харчування в 2019 році №90 від 03.04.2019 до набрання рішенням законної сили, - йдеться в документі.

Пам'ятаєте реформу харчування в армії? На фотці - це на сторінці Головного управління управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України періодично викладають фотозвіти з тих частин, які на нову систему перейшли, - написав Бірюков.

Так 18 липня в ЗСУ похвалилися раціоном в 169 навчальному центрі Десна, який перейшов на нову систему харчування за каталогом.

Половина армії, якщо хто забув. Другу повинні були в цьому році. Ага, аякже. Київський окружний суд призупинив. Бо нєфіг, - обурився волонтер.

До нього приєдналися і користувачі. Знову онучі і тушонка?, Що взагалі відбувається?, Підривають моральний дух військовим, Реальний саботаж, - написали в коментарях.

На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...