З опухлим обличчям та ковдрою на колінах: Путін на параді перемоги мав нездоровий вигляд (нове відео)

Останнім часом з'являється все більше чуток про хворобу кремлівського диктатора. 69-річний Путін на параді Перемоги був досить безпорадний, передають Патріоти України.

По-перше, кидалася у вічі хвороблива одутлість обличчя. Можливо, набряк пов'язаний зі зловживанням уколами краси та філерами, але це мало дуже нездоровий вигляд.

Крім того, увагу привернула важка хода Путіна. Створювалося відчуття, що він намагається приховати кульгавість. Або йому складно пересуватися.

Під час самого параду його бачили з теплою ковдрою на колінах. Навколо 69-річного диктатора сиділи люди значно старші за нього, і практично ніхто з них у ковдру не кутався.

Будь-яким з найчастіше озвучуваних діагнозів Путіна може пояснити таку дивну поведінку людини, яка завжди намагалася демонструвати своє фізичне здоров'я.

Анонімні джерела стверджують, що у диктатора розвивається хвороба Паркінсона, початкова стадія деменції, шизоїдний розлад та онкологія.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...