За хабарі: Полковника поліції із Маріуполя, який перейшов на бік окупантів, ФСБ посадила в колонію

Колишнього начальника Кальміуського відділення поліції Маріуполя, підполковника Валентина Попова, який перейшов на бік російських окупантів, затримало ФСБ РФ. Про це повідомив у соцмережі "Фейсбук" колишній заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін, передають Патріоти України.

"Жителі окупованого Маріуполя повідомили, що покидьок-зрадник, колишній начальник відділу поліції Маріуполя,полковник поліції Валентин Попов, затриманий ФСБ РФ", - пише Аброськін.

Зі слів Аброськіна, Попова "посадили у колонію" в селищі Оленівка на Донеччині. "За хабарі, брав по 500 гр за пропуск без фільтрації, потім по 1000 гр", - пише колишній заступник голови Нацполіції.

Путіну "це не повинно зійти з рук": Шольц заявив, що війна в Україні може затягнутися

субота, 20 квітень 2024, 17:28

Близькі країни до Росії мають сумніви, що війна в Україні має якийсь сенс для Кремля, однак війна може затягнутися. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише DW, передають Патріоти України. "У світі немає практично жодного глави уряду, який вір...

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...