Задіють усіх двійників відразу? Кремль готує три закордонні візити Путіна

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін може здійснити три закордонні поїздки – у Китай, Індію та Туреччину. Про це сказав його помічник Юрій Ушаков у вівторок, 25 липня, передають Патріоти України.

За його словами, візит Путіна в Туреччину є в планах і у російської, і у турецької сторони. Але про конкретні сроки Москва і Анкара поки не домовилися. "Згадувалися серпень та інші варіанти, але ми конкретно до цієї роботи ще не приступили. Хоча ми маємо в виду, що наш президент пообіцяв Ердогану приїхати в Туреччину", – заявив Ушаков.

На рахунок інших поїздок сроки більш конкретні. Зокрема, Путіна вже запросили до Китаю. "Відомо, що ми отримали запрошення та маємо намір поїхати до Китаю", – сказав представник Кремля, а відповідаючи на запитання щодо термінів візиту, він уточнив, що йдеться про жовтень, коли проходитиме форум Один пояс – один шлях.

До Індії російський президент може поїхати у вересні на саміт G20 (9-10 вересня у Нью-Делі), але формат його участі ще не визначений. "За "двадцяткою" (формат) поки що не зрозумілий, але запрошення ми отримали", – зазначив Ушаков.

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...

Все пішло не за планом: Контрнаступ Росії в Курській області провалився, - BILD

субота, 28 вересень 2024, 18:30

Контрнаступ російських військ у Курській області обернувся провалом, пише BILD, передають Патріоти України. Видання нагадує, що, за заявою Путіна, російська армія повинна повністю повернути під контроль всю територію Курської області. . "Утім, російсь...