Загадкова загибель офіцера ФСО: Путіну передрекли вбивство в Кремлі

На історію з самогубством в Кремлі співробітника ФСО з підрозділу, який займається охороною президента РФ Володимира Путіна, відреагували в «Правом секторі». Так, спікер «ПС» Артем Скоропадський вважає, що російський офіцер загинув не просто так, повідомляють Патріоти України.

«Історія з самогубством в Кремлі, як я вважаю, дуже проста - офіцер не те почув, не те побачив або не те дізнався. Я давно не вірю в масові протести в Росії. Думаю, що Путіна все ж уб'ють в Кремлі, як стратили там одного з його опричників», - написав він на своїй сторінці в соцмережах.
Нагадаємо, що товариші по службі офіцера, який покінчив самогубством, говорили, що він міг накласти на себе руки через умови роботи і надмірного навантаження. Однак росЗМІ заявили, що суїцид міг бути пов'язаний з особистими проблемами - співробітник ФСО незабаром повинен був розлучитися з дружиною.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...