Заговорив про вину Заходу: Сивохо знову заявив про громадянську війну на Донбасі (відео)

Колишній радник секретаря РНБО України Сергій Сивохо заявив, що на Донбасі "багатошаровий конфлікт". Про це він сказав у інтерв'ю журналістці Олесі Бацман, передають Патріоти України.

"Перший шар – це, безумовно, Україна – Росія. Другий шар – це Росія і так званий колективний Захід. І, нікуди дітися, це сили Україна – Україна, які підштовхуються до конфлікту з того боку і з цього", – зазначив Сивохо.

За його словами, Україна має справу з гібридною війною. "Один зі способів гібридної війни – це ініціація країною-агресором конфлікту та підтримування його", – додав ексрадник секретаря РНБО.

"Це справді дуже серйозно": Папа Римський знову закликав Україну до переговорів з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 10:45

Папа Римський Франциск знову закликав Україну до переговорів з РФ. Нова заява понтифіка прозвучала на на тлі війн в Україні та Секторі Гази. На його думку, "досягнутий мир кращий, ніж безкінечна війна". Про це пише CBS News, передають Патріоти України...

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:28

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині, передають Патріоти України. "Було вражено цивільну інфраструктуру, пошкоджено логістичне сполучення зализиці. Крім того, удар пошкодив адміністративні будинки та пошкодив авто та цивільне майно",...