Загинули всі, хто перебував на борту збитих гелікоптерів та літаків у Брянській області, - росЗМІ

Загинули всі члени екіпажів чотирьох російських повітряних суден, які у суботу, 13 травня, були збиті у Брянській області РФ. Про це повідомляє прокремлівський Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

"За нашою інформацією, жоден член екіпажу чотирьох повітряних суден, які впали сьогодні в Брянській області, вижити не зміг", - йдеться у повідомленні.

Telegram-канал також опублікував відео з місця аварії другого російського Мі-8.

Доповнено 17:50. За даними російського ресурсу Baza, всього 9 людей загинули в результаті падіння гелікоптерів Мі-8 і літаків Су-34 і Су-35 у Брянській області.

ЗМІ уточнює, що в місті Клинці під час аварії вертольота Мі-8 загинули всі три члени екіпажу. В Унецькому районі після аварії другого вертольота Мі-8 загинули ще три члени екіпажу бойової машини. Також, за їхніми даними, у селі Нижня загинули два пілоти винищувача-бомбардувальника Су-34. У селі Сурецкий муравей загинула пілот винищувача Су-35.

13 травня, у Брянській області впали відразу кілька вертольотів та літаків ЗС РФ. За даними ЗМІ та прокремлівських військкорів, було збито два вертольоти Мі-8 і два російські літаки. Щонайменше четверо пілотів загинули.

Влада країни-агресора РФ ввела в Брянській області план Перехоплення. Правоохоронці розшукують «диверсантів», які можуть бути причетні до падіння російської техніки.

Шанс на перелом ситуації? Україна зверталася до США щодо скасування заборони бити по РФ американською зброєю, - WSJ

субота, 18 травень 2024, 12:22

Україна зверталася до адміністрації президента США Джо Байдена з проханням зняти обмеження на використання наданої Штатами зброї для завдання ударів по військових об'єктах на території Росії, пише The Wall Street Journal. За даними американського видан...

Зеленський заявив, що Україна має лише чверть необхідного, щоб захистити небо

субота, 18 травень 2024, 11:57

Україна має лише близько 25 відсотків того, що їй потрібно для захисту з погляду протиповітряної оборони, повідомив президент Володимир Зеленський. Деталі: Зеленський сказав, що "120-130" винищувачів F-16 або інших сучасних літаків необхідно для того, ...