Заявив, що ціна питання - 10$: Зрадник Царьов розмріявся "штампувати" HIMARS в Росії

Колишній поплічник президента-втікача Віктора Януковича, любитель" русского міра", екс-регіонал Олег Царьов вибухнув маячнею про РСЗВ HIMARS, передають Патріоти України.

"Послухайте, у кожній машині є система GPS - "забив" адресу і координати і поїхав. Там стоїть приблизно така ж система. І коштує вона, якщо HIMARS виробляти, зовсім недорого-доларів 10. Далі привід ... рулі до ракети", - постійно збиваючись повідав Царьов.

На це він не зупинився. Любитель "русского міра" вважає, що HIMARS таким способом можна виробляти масово.

"Ці хаймарси ми можемо робити легко", - заявив Царьов. Відзначимо, що стандартні ракети для HIMARS — GMLRS — дійсно мають систему самонаведення по GPS, але тут все не так просто, як міркує Царьов.

Установка HIMARS базується на колісному шасі 5-тонної армійської вантажівки FMTV з екіпажем із трьох осіб. FMTV — сімейство середніх тактичних машин виробництва Oshkosh Corporation, які виконують в армії США різні функції, включаючи транспортування вантажів, магістральні перевезення. Так що системи GPS для створення американської РСЗВ росіянам буде замало.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...