Заходи не відклали, поліція вирішила пильнувати: Угруповання ІДІЛ назвало нові цілі для терактів у Європі

Угруповання «Ісламська держава»(ІДІЛ) погрожує організувати теракти на матчах 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА цього тижня. Про це пише Marca, посилаючись на інформаційні ресурси, пов'язані з терористами. Так, було опубліковано кадр із озброєною людиною на тлі футбольного стадіону та закликом про вбивство, передають Патріоти України.

«Ісламська держава через свій фонд Аль-Азаїм розповсюдила плакат із погрозами на футбольних стадіонах Лондона, Парижа та Мадрида. Правда полягає в тому, що поліція постійно пам’ятає про цю можливість, навіть до того, як загроза була оприлюднена останніми годинами. Вищезгадана «Ісламська держава» кілька разів чітко давала зрозуміти, що її приціл спрямований на те, що вона називає «м’якими цілями», наприклад, на великі спортивні події», – пише видання.

«Проте влада вирішила не скасовувати матчі. Але 9 квітня відбудеться засідання урядової комісії Іспанії, на якому обговорюватимуться питання щодо додаткових заходів безпеки на стадіонах», – зазначає Marca.

Цього тижня між собою зіграють перші матчі чвертьфіналу Ліги чемпіонів УЄФА мадридський «Реал» та «Манчестер Сіті», а також «Арсенал» та «Баварія». Також очікується протистояння «Атлетіко» – «Борусія Д» та «ПСЖ» – «Барселона». Ігри пройдуть на стадіонах у Мадриді та Лондоні.

Нова "бавовна" так не минулась: ЗМІ повідомляють про знищення заправної станції на "Бельбеку" після атаки (відео)

четвер, 16 травень 2024, 9:59

На аеродромі "Бельбек" у тимчасово окупованому Криму після другої атаки в ніч на 16 травня, ймовірно, знищено заправну станцію.. "На військовому аеродромі "Бельбек" у Криму внаслідок сьогоднішньої нічної атаки знищено заправну станцію", - йдеться у пов...

Україна збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше: Військовий експерт назвав причину

четвер, 16 травень 2024, 9:57

Україна зараз збиває набагато менше російських ракет, ніж раніше під час повномасштабної війни. За останні півроку військово-повітряні сили перехопили близько 46% цілей. Про це пише американське видання The Wall Street Journal. Чому так відбувається та...