Закликав вбивати українців: У Петербурзі підірвали російського пропагандиста Владлена Татарського

У Санкт-Петербурзі в результаті вибуху в кафе "Стріт-бар" був ліквідований російський воєнкор і пропагандист Владлєн Татарський (справжнє ім'я - Максим Фомін). У нього в цей час проходив там "творчий вечір", передають Патріоти України.

За даними РосЗМІ, вибух стався біля сцени, де виступав пропагандист, який закликав вбивати українців. Джерелом вибуху, імовірно, стала статуетка, подарована Татарському якоюсь дівчиною.

Пізніше російські силовики нібито підтвердили версію зі статуеткою і додали, що потужність вибухового пристрою склала понад 200 грамів тротилу. Однак, за даними росЗМІ, статуетку подаровану Татарському, оглядали перед передачею, а дівчина, яка її принесла, була знайома.

Російські силовики підтвердили, що під час вибуху в кафе постраждали 19 росіян, один не вижив - власне це і є Татарський. Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за ст.105 КК (вбивство).

Щось готується? ПВК "Вагнер" скуповує в Узбекистані вантажні Іл-76 та переганяє до Африки

неділя, 28 квітень 2024, 12:28

Протягом останніх місяців ПВК "Вагнер" скуповує радянські важкі військово-транспортні літаки Іл-76, які десятки років перебували на зберіганні в Ташкенті, та переганяє їх до Центральноафриканської Республіки. Про це повідомляє Sota, передають Патріоти ...

Почалася істерика: Росія погрожує ексглаві МЗС Литви за пост про Керченський міст

неділя, 28 квітень 2024, 12:25

Перший заступник постійного представника Росії в ООН Дмитро Полянський у неділю, 28 квітня, відреагував на пост колишнього міністра закордонних справ Литви, нині посла країни в Швеції Лінаса Лінкявічюса щодо Керченського (Кримського) мосту, заявивши, щ...