Закордонний власник хороший, менеджмент - поганий: Баканов озвучив звинувачення СБУ проти "ArcelorMittal Кривий Ріг"

баканов

СБУ звинувачує менеджмент підприємства “Арселорміттал Кривий Ріг” в недбалому використанні інвестицій індійського бізнесмена, власника металургійної компанії «ArcelorMittal Кривий Ріг» Лакшмі Міттала. Про це в ході сьогоднішнього брифінгу заявив в.о. глави СБУ Іван Баканов, зазначають Патріоти України.

За його словами, менеджмент підприємства недбало ставився до своїх обов’язків, а саме розподілу коштів інвестора. Він додав, що за такі дії представники менеджменту повинні бути “відповідним чином як мінімум дисциплінарно покарані”.

Разом з тим Баканов підкреслив, що нічого на підприємстві співробітники відомства не заарештовували і не забирали.

У свою чергу начальник слідчого відділення управління СБУ в Дніпропетровській області Ігор Ена на брифінгу розповів, що в ході налагодження роботи машини безперервного лиття заготовок були допущені істотні порушення вимог радіаційної безпеки, у результаті чого випромінювання перевищило допустимі норми.

Раніше СБУ відкрила справу щодо ПАТ «ArcelorMittal Кривий Ріг» за забруднення навколишнього середовища. Напередодні відомством було проведено обшук, після чого на підприємстві заявили, що співробітники СБУ більше 14 годин проводили слідчі дії на території заводу і вилучили машину безперервного лиття заготовок No3, чим зупинили реалізацію виробничої інвестиції вартістю $150 млн.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...