"Залізничник" збрехав: Міністр розвитку громад Чернишов спростував чутки про своє призначення головою КМДА

Чернишов спростував чутки про своє призн…

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов спростував інформацію, що його мають призначити на посаду голови Київської міської державної адміністрації (КМДА)

Він каже, що його майже щовечора за чутками призначають на нову посаду. Чернишов зауважив, що продовжує працювати на посаді міністра, попри новини, про призначення на посаду голови КМДА, зазначають Патріоти України.

Очільник відомства зазначив, що та інформація не відповідає дійсності, повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Чернишова у Facebook.

"Розвиток регіонів України — це пріоритет роботи Уряду та Мінрегіону, зокрема. Київщина та місто Київ не є виключенням. Разом з командою працюємо над тим, аби кожна громада стала економічно успішною та комфортною для людей", – написав міністр.

Чернишов спростував інформацію про своє призначення головою КМДА

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов може стати новим головою КМДА. Після скандалу 17 серпня с радянською інсталяцією на Алеї Героїв Небесної Сотні та демаршу Кличка проти центральної влади на Банковій ухвалили рішення звільнити чинного мера з посади голови КМДА.

Згодом голова фракції "Голос" Ярослав Железняк повідомив, що 23 серпня на позачерговій сесії буде розглянута відставка Чернишова з посади міністра. "Слуги народу" спростували цю інформацію до того, як Железняк сам визнав її хибною.


Путін кидає у бій останні резерви: За даними американської розвідки в найближчі тижні російські загарбники посилять атаки в Україні - CNN

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:48

Тривають пекельні перегони, чи отримає Україна раніше зброю, чи окупанти прославлять українську оборону. У найближчі кілька тижнів Росія посилить наземні та повітряні атаки на Україну, використовуючи час, коли ще не надійшла військова допомога США. Про...

АЕС стануть безпечнішими: Британія будує перший в Європі завод з виробництва ядерного палива нового покоління

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:22

Британія інвестує понад 250 млн дол у будівництво першого в Європі заводу з виробництва високопробного низькозбагаченого урану (HALEU). Про це пише Reuters. Зазначається, що новий тип палива буде необхідний для живлення наступного покоління ядерних ене...