Залишають у будинках та на звалищах: На Харківщині окупанти кидають трупи своїх військових

Російські окупанти, відступаючи з Харківщини, кидають трупи своїх солдатів. Тіла росіян знаходять у будинках, на вулицях та звалищах. Про це повідомляє Харківська ОВА, передають Патріоти України.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що ЗСУ у звільнених від російських окупантів населених пунктах знаходять тіла російських військових, які РФ не забирає. Трупи загарбників лежать на вулицях, у будинках та навіть звалищах.

"При відступі вони не забирають тіла своїх солдатів. Це ще раз свідчить про їхню мораль, принципи та правила ведення військових дій. Мабуть для них, щоб не показувати правду, так простіше", - сказав Олег Синєгубов. У Харківській ОВА наголосили, що Україна готова віддати Росії тіла їхніх загиблих військових відповідно до норм міжнародного права.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...