"Залишилось лише 10 машин, решта згоріли": Окупанти поскаржилися на втрати армії РФ на Бахмутському напрямку. Перехоплення

Російські окупанти в перехопленій розмові обговорили ротацію підрозділів військ РФ на Бахмутському напрямку та великі втрати. Також один із них розповів про вживання алкоголю їхніми "колегами" і конфлікт через жінку, передають Патріоти України.

Перехоплення 22 серпня опублікувала пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України. "У нас десять залишилося машин всього. Ні, було щось близько 20, згоріли. Один "двохсотий" танкіст, а одному ногу нещодавно відірвало, кубик. Із Самари пацан. На міні підірвався, коли тікали", – розповів військовий армії РФ.

За його словами, його підрозділ командування має намір перекинути до Кліщіївки, а замість них "завести" окупантів із Саратова.

"Саратовських заводять у нас сюди. А на**іна їх заводять на місяць? Їх із Білорусі заводять, по-моєму, а то казали, що їх заводять, а нас відправлять. ...Нас взагалі знаєш куди повинні відвести? За ідеєю хочуть у Кліщіївку, наші там стоять", – сказав загарбник.

Він також розповів знайомому про втрати: "А до нас постійно приїжджає "Авангард" з першого "бата". Каже, їздили покататися. 16 "трьохсотих", п'ять "двохсотих" і сім безвісти зниклих, два БМП, коротше, підбили нах**н. За 15 хвилин".

Окупант також поскаржився на алкоголізм та деградацію в лавах військ РФ. "Розповідали, що протитанкісти, які там пиячили, у них баба була, вони там бабу не поділили, і один одному яйця за**ашив", – розповів він.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...