"Замах на суверенітет і територіальну цілісність України": Громадянка України, що за угорським паспортом стала євродепутатом від сусідньої держави, потрапила до бази "Миротворця"

Офіційний Київ надсилає Будапешту сигнали, що не має наміру терпіти подальшої "гібридної" мадяризації Закарпаття
Депутатка Європарламенту закарпатського походження Андрея Бочкор внесена до сайту «Миротворець» за «амах на суверенітет і територіальну цілісність України. Як зазначається на сайті, свої депутатські повноваження Бочкор використовує в основному для загострення українсько-угорських відносин та критики української влади на рівні Європарламенту, зазначають Патріоти України.
«Незважаючи на те, що Андрея Бочкор – уродженка Берегова та громадянка України, в Європарламенті вона представляє інтереси політичної партії «Фідес», лідером якої є угорський прем’єр-міністр Віктор Орбан», – ідеться на сайті.
Центр «Миротворець», який співпрацює з українською владою, обґрунтовує внесення до своєї бази даних закарпатську депутатку Європарламенту «замахом на суверенітет і територіальну цілісність України».

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...