Заміна "неблагонадійного" населення: Держава-агресор завезла в окупований Крим до мільйона росіян, - Джемілєв

Із 2014 року РФ переселила на окупований нею Кримський півострів від 500 000 - 1000 000 росіян. Про це в ефірі програми "Насправді: Крим" на телеканалі "Дом" повідомив національний лідер кримських татар, депутат Верховної Ради (фракція "Європейська Солідарність") Мустафа Джемілєв, зазначають Патріоти України.

"За роки окупації, за минулі шість з гаком років, окупанти завезли до Криму, за різними оцінками, від пів мільйона до одного мільйона осіб. Причому ці люди в'їхали з порушенням українського законодавства. За це передбачено кримінальне покарання", - зазначив Джемілєв.

У вересні на одному із засідань в ООН постійний представник України при ООН Сергій Кислиця назвав "величезною проблемою" демографічні зміни в Криму. Він переконаний, що Росія намагається витіснити з півострова все проукраїнське населення.

Керівник підконтрольного Росії управління статистики по Криму і Севастополю Ольга Балдіна раніше повідомляла, що кількість жителів окупованого Криму з 2014 року зросла приблизно на 20 тисяч осіб.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...