Заради фотопровокації "вбитий" рашист навіть задзюрив свої штани: Військкор та військовий злочинець "Тринадцятий" заявив, що заява про його ліквідацію чеченцями була спецоперацією (відео)

Російський військкор Єгор Гузенко, який більш відомий під позивним "Тринадцятий", спростував чутки про свою смерть. Окупант опублікував відеозвернення на своєму каналі в Telegram. Як стверджує рашист, постановка з його "фейковою" смертю була нібито спецоперацією з виявлення агентів ГУР МО України, які працюють у російському тилу.

Пізніше окупант опублікував пост, у якому розповів, що під час операції нібито вдалося вийти на агентів, у чиє завдання входить ліквідація лідерів думок у РФ.

"Далі була суцільна імпровізація, навіть фото постановочне довелося мутити, кров штучну, весело", — написав окупант.


Хто такий Єгор Гузенко

Російський військовослужбовець Єгор Гузенко (позивний "Тринадцятий") може бути причетний до жорстокої страти українського військового, якому на відео відрізали голову. У мережі він активно публікував натяки і заклики до подібних розправ. Гузенко служив у ВДВ РФ, родом зі Ставропілля.

У 2015 році вступив до лав терористів так званої "ДНР", взявши собі позивний "Тринадцятий". Крім того, він брав участь у бойових діях у Сирії. Пізніше фігурував у кількох бійках на території Росії, а 2021 року вистрілив із газового пістолета в обличчя перехожому в центрі Санкт-Петербурга.

Крім того, 6 червня 2023 року гузенко зізнався, що підірвали Каховську ГЕС саме російські війська. Водночас він закликав і далі здійснювати техногенні катастрофи на території України.

"Долар зараз дійсно дуже зміцнився": Професор економіки Гарварда дав прогноз, що буде з курсом у разі перемоги Трампа чи Гарріс

субота, 27 липень 2024, 20:45

Якщо колишній президент США Дональд Трамп повернеться до Білого дому 2025 року, йому, найімовірніше, пощастить із його планами на ослаблення долара, навіть якщо він нічого не робитиме. Таку думку висловив професор економіки Гарвардського університету, ...

Скоро в Україні? Британці вперше випробувували лазерну зброю проти безпілотників

субота, 27 липень 2024, 20:30

Цей зразок лазерної зброх вже здійснив понад 40 тисяч тестових годин і знищив понад 400 цілей. Британська оборонна компанія Raytheon вперше в історії країни випробувала проти безпілотників лазерну зброю, інтегровану в бронемашину, передають Патріоти Ук...