Зарано бацькові поліцаї поновили арешти на вулицях: У Мінську на "Марші нової Білорусі" знов висипало 200 000 людей. По всій країні люди скандують: "Трибунал!", "Лукашенка - в автозак!"

У неділю, 23 серпня, у Мінську на Марш нової Білорусі проти режиму Олександра Лукашенка вийшло близько 200 000 людей. Починаючи з 14:00 неділі відбувається багатотисячна антипрезидентська акція під назвою "Марш нової Білорусі"

Найбільше протестувальників. зрозуміло, зібрались у столиці республіки, і це попри дощову погоду, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал Хартыя'97.

"На площі Незалежності й коло неї ніде яблуку впасти. Переповнений центр Мінська скандує "Трибунал!" Люди продовжують йти на Майдан Незалежності", - зазначається у повідомленні.

Також дуже численні акції одночасно з Мінськом проходять у Могильові та Пінську.

Люди, зокрема, вимагають: "Лукашенка - в автозак!".

В Мінську на мітинг проти Лукашенка зібр…



"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...