Зашквачав як "консерва": Трамп назвав винуватця сварки США з Росією. Агресія проти України ні до чого?

45 президент США шокував новою витівкою, котра, як мінімум, віддає шаленим нелогізмом та некомпетенцією

Президент США Дональд Трамп заявив, що немає причин для того, щоб не ладнати з Росією, але на відносинах з Москвою негативно позначилося розслідування спеціального прокурора Роберта Мюллера, зазначають Патріоти України.

Його слова передає телеканал "360°". Глава Білого дому, також зазначив, що у США немає причин для того, щоб не ладнати з Росією та з іншими країнами.

"Ми спостерігали за цим 2,5 роки. І це найкраще, що у них (демократів. - Ред.) є. І це сором. І над ними сміються у світі. На жаль, це дуже погано для нашої країни. Це погано для наших відносин з іншими країнами, зокрема з Росією", - сказав Трамп журналістам.

Але незважаючи на свої твердження про відсутність причин для поганих відносин з Москвою американський лідер неодноразово заявляв, що до нього ніхто не здійснював таких жорстких заходів щодо Росії, серед яких численні санкції. Отже, якщо слідувати його логіці, жорсткі дії проти Четвертого рейху Путіна були шкідливими для США, і штовхала на такі кроки пана Трампа не поклик покарати агресора, а інтриги пана Мюллера. Можливо у серцях давній симпатик Володимира Володимировича сказав правду і те що видає Володимиру Володимировичу при двосторонніх зустрічах тет-а-тет.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...