Зброя перемоги: Українські десантники показали можливості британських Challenger 2 (відео)

Командування Десантно-штурмових військ показало можливості британських танків Challenger 2, які ще не пішли у контрнаступ, однак вже перебувають на озброєні ЗСУ, передають Патріоти України.

Наші захисники задоволені можливостями машин: високий рівень прохідності, маневровість та потужна бойова міць. "Враження чудові — як на навчаннях, так і в дії", — наголосили бійці.

Наразі немає свідчень про залучення британських танків Challenger 2 у боях проти російських окупаційних військ. Всього Велика Британія поки що передала в українську армію 14 танків. Це було перше важке озброєння цього типу, яке західні партнери погодились надати Україні.

Пєсков розповів, хто визначатиме, чи настали умови для застосування РФ ядерної зброї

неділя, 29 вересень 2024, 20:28

Поправки в ядерну доктрину країни-агресора РФ уже підготовлено і буде оформлено юридично. Про це в інтерв'ю оглядачеві російської пропагандистської ВДТРК Павлу Зарубіну повідомив прессекретар нелегітимного російського президента Володимира Путіна Дмитр...

Обізвав співгромадян "свинями"?: Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків

неділя, 29 вересень 2024, 19:14

Президент Польщі Анджей Дуда постане перед судом через невдале висловлювання про поляків. Засідання заплановано на 2025 рік. Про це повідомляє Fakt, передають Патріоти України. Справа стосується коментарів Дуди щодо глядачів фільму Аґнєшки Голланд «Зел...