Скандують "Зе наркоман?": Після блогерів до офісу Зеленського завітав Автомайдан

Не встигли перевести подих після вчорашніх заворушень під передвиборчим штабом пана Зеленського, як сьогодні туди ж навідалися активісти Автомайдану. Приводом стала відмова "Зе!Президента" здати аналізи неупередженій і авторитетній VADA, обмежившись візитом до медлабораторії свого друга Пальчевського, зазначають Патріоти України.
Отже у середу, 10 квітня, до офісу кандидата на пост президента України Володимира Зеленського в Києві прибули представники Автомайдану.
У штабі Зеленського відзначили, що Автомайданівці приїхали, щоб запросити шоумена на здачу аналізів на НСК Олімпійський.
Акцію Автомайдану супроводжували поліцейські.
У свою чергу в організації, анонсуючи пікет, заявили, що "Автомайдан відправляється в офіси Зе і АП з вимогою здати тести і довести, що кандидати - НЕ наркомани і не алкоголіки". Варто додати, що чинний президент України дослухався до вимог громадськості і пройшов тестування VADA.


Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...