Зеленського поважаю як актора, але Путін може його використовувати, - Порошенко

Глава держави підкреслив, що в нинішній ситуації для країни важливим є досвід майбутнього президента в проведенні переговорів.

Петро Порошенко. Фото: lb.ua.

Президент Петро Порошенко, який балотується на другий термін, не вважає, що кандидат Володимир Зеленський діє в інтересах глави держави-агресора РФ Володимира Путіна, але може не впоратися з його тиском в переговорах на високому рівні. Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV, передають Патріоти України.
"Більш того, я не стверджую, що він (Зеленський - ред.) любить Путіна або спілкується з ним. У мене немає цієї інформації. І, може бути, він щиро хоче хоча б задекларувати, щоб країна рухалася в ЄС і НАТО. Але декларацій недостатньо!", - заявив він.
Глава держави підкреслив, що в нинішній ситуації для країни важливим є досвід майбутнього президента в проведенні переговорів. "Коли саме в цій сфері президент некомпетентний, не має досвіду надзвичайно складних переговорів, якщо він самостійно намагається поїхати і говорити з Путіним - з чим він звідти повернеться?", - додав Порошенко.

Порошенко додав, що поважає Зеленського "як прекрасного актора". "Коли ми говоримо, що є поляризація кандидатів - це не так", - зазначив він.

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...

"Звісно, що це комбо": У Повітряних силах назвали "вендетою" збиття Ту-22 у Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:42

У Повітряних силах ЗСУ назвали збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 у Ставропольському краї своєрідною "вендетою" за масовану атаку по Україні в ніч проти 19 квітня, передають Патріоти України. з посиланням на речника Повітряних сил ЗСУ Іллю Євл...