Зеленський "на загальних умовах": Головлікар Феофанії "відкрив очі" українцям, як утримують за держкошт "звичайних пацієнтів"

Чиновник від медицини старанно обходить "гострі кути", граючись поняттями, та замовчує незручні факти, як-то щодо окремої палати, котра навіть за мірками Феофанії розрахована не на одного "звичайного пацієнта".

Президент України Володимир Зеленський проходить лікування від коронавірусу в Київській лікарні “Феофанія” на загальних умовах з іншими пацієнтами. Про це в коментарі заявив головний лікар “Феофанії” Ігор Семенів, передають Патріоти України.

За його словами, на одного пацієнта з коронавірусом в день витрачають 7,8 тис. грн. При цьому лікар зазначає, що сума може змінюватися в залежності від препаратів і процедур, які роблять пацієнту.

Семенів підкреслив, що для Зеленського немає окремого бюджету і він проходить лікування на тих же умовах, що і інші пацієнти. Головний лікар додав, що “Феофанія” почала прийом пацієнтів з COVID-19 ще у вересні і на сьогоднішній день вдалося прийняти більше 120 осіб.

Семенів також повідомив, що президент Зеленський почувається добре і немає жодних ознак того, що ситуація може погіршитися.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...