"Зеленський панічно боїться відновлення стрілянини на фронті, і готовий на приниження, аби тільки не", - Луценко

"Думаю, оце "інспектування" росіянами наших позицій свідчить про одне. Зеленського таки вхопили за м'які частини. Він панічно боїться відновлення стрілянини на фронті, і готовий на приниження, аби тільки не", - пише у своєму блозі Ігор Луценко, передають Патріоти України, і продовжує:

"І росіяни це розуміють, і методично патрають нашого артиста. Спочатку пострілюють, пояснюючи через свої медіа в Україні ватному електорату, що миру так і нема (звісно, через вину президента). Ватники плюються на Зе.

А потім в обмін на обіцянку не стріляти добиваються приниження українського війська оцими інспекціями. Патріоти плюються на Зе. В цьому всебічному плюванні тоне рейтинг Зеленського, в розкриту таким чином пробоїну лізуть медведчуки, пальчевські та шарії".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...