Зеленський похвалився пляжною світлиною з Одеси: Українці дивуються, чому без першої леді, а з Богданом, інші невдоволені, що багато відпочиває

Президент України Володимир Зеленський і глава АП Андрій Богдан відвідали один з міських пляжів Одеси. Про це повідомив глава держави у своєму Facebook у суботу, прикріпивши фото, де він з Богданом сидить на шезлонгу, а навколо – відпочиваючі.

“Ми, скрізь Охорона, бойові водолази, спец контроль проходження в море, на пляж – через рамки)))) а на задньому фоні видно, як загоряють розвідники. Хороших вихідних” – написав Зеленський під фотографією.

Не обійшлося в мережі без жартів щодо виходу Зеленського на пляж із Богданом, але без дружини. За словами журналістки Христини Бердинських, перша леді України – красива і стильна жінка, однак Зеленський на фотографіях скрізь з’являється з Богданом, а не з нею.

“Андрій Богдан, відпустіть президента хоч у суботу до дружини, дайте людині відпочити”, – пише вона.

Інша журналістка, Ольга Решетилова, жартівливо заявила, що пора починати антитерористичну операцію з визволення президента. В основному ж, коментатори бажали політикам добре провести час і писали, що люди, які так багато працюють, мають право на відпочинок.

Однак не всі коментарі були такими добрими, багатьох зачепило, що голова держави замість того, щоб днями та ночами на проліт піднімати Украну влаштував собі з п'ятниці міні-відпустку в Одесі.

"А коли ж наш вельмишановний при*іздент почне виконувати свої обов'язки? Чувак, бути президентом це не на концерти їздити і не шаурму же*ти, а бути особою країни на міжнародній арені і захищати її від зовнішніх ворогів. Ти як був блазнем, який грає хе@ом на роялі, так ти ним і залишився", "Може ви працюватимете, а не відпочиватимете?! ви президент країни воюючої! ви хоч це розумієте?", - обурюються користувачі.

Знайшлися і такі, хто почав захищати Зеленського.

"Вам не соромно? Президент така ж людина, з такого тіста як і всі ми, має право на відпочинок", "А нічого, що президент просто людина, яка завжди залишається собою, дивно правда", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, у п’ятницю, 26 липня, президент прилетів до Одесу економ-класом і відвідав виступ “Ліги сміху”.

"За Росію вже серйозно взялись": Експерт дав прогноз щодо руйнування режиму у РФ та ставку Заходу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:56

На Заході роблять ставку на поступове руйнування путінського режиму. Поки що немає ознак того, що серед наших союзників мають намір не визнавати легітимність Путіна. Таку думку в ефірі "Еспресо" висловив політичний експерт Максим Розумний, передають Па...

"Коли ти сидиш, скажімо, в Петербурзі": Буданов спрогнозував новий наступ росіян та назвав умову закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:45

Вже у червні Росія може почати великий наступ, щоб спробувати захопити всю територію Донецької та Луганської областей. Після цього росіяни зосередяться на президентських виборах у Сполучених Штатах Америки та їхніх наслідках. Так вважає очільник Головн...