Дві квартири і солідні рахунки: Зеленський призначив колишнього слідчого головою Кіровоградської ОДА

Президент Володимир Зеленський призначив екс-заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації, колишнього слідчого Андрія Балоня головою Кіровоградської ОДА, передають Патріоти України.

Іншим указом Зеленський увільнив від тимчасового виконання обов’язків голови Кіровоградської ОДА Світлану Лобанову. Варто зазначити, що указ від 8 листопада з’явився на сайті президента у понеділок 11 листопада.

37-річний уродженець Львівщини Андрій Балонь з 2003 по 2016 рік працював слідчим. З травня 2017 року обіймав посаду заступника голови Херсонської ОДА.

У декларації кандидата на посаду Балонь вказав дві квартири (у Дрогобичі та Києві) у власності дружини та орендовану квартиру в Херсоні.

Згідно з документом, Балонь користується Volkswagen Touareg 2011 року випуску, його дружина – Jaguar XF 2015 року випуску. Він тримає майже 281 тисячу гривень, 70 669 доларів та 7415 євро на банківських рахунках.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...