Зеленський та фашисти: Подруга Путіна Алессандра Муссоліні назвала скасування санкцій проти неї президентом України "відновленням правди"

Муссоліні порушила закони України, онука дуче сприяла окупації Криму та Донбасу як і російській пропаганді

Італійський політик Алессандра Муссоліні, онучка диктатора Беніто Муссоліні, заявила, що ніколи не була в Україні, а скасування санкцій проти неї назвала “відновленням правди”. Відповідний електронний лист вона написала виданню “Радіо Свобода“, зазначають Патріоти України.

«Як я вже повідомила і офіційно 15 листопада 2019 року поінформувала консульство Італії в Києві, я ніколи не бувала в Україні і, відповідно, ніяким чином не брала участі в будь-якій політичній чи суспільній події в цій країні. Окрім того, ні за яких обставин – ні прямо, ні опосередковано – я не мала можливості висловити будь-які оціночні судження щодо політичної ситуації в Україні. Я також ніколи не мала прямих чи опосередкованих контактів із політиками або з представниками місцевої влади. Свого часу я вважала «санкцію» зовсім безпідставною, і сьогодні беру до уваги факт її скасування, що сприяє відновленню правди», — написала вона.

Як повідомлялося раніше, 15 травня Зеленський схвалив зняття санкцій з ряду фізичних осіб, причетних до проведення «виборів» на території терористичних «ЛДНР». Серед них була і онучка Муссоліні.

Журналісту Роману Цимбалюку в посольстві Риму в Україні розповіли, що Муссоліні була внесена в санкційний список помилково — замість неї туди мав потрапити А. Музоліно, зовсім інший чоловік, який колись був депутатом від правої партії «Форца Італія».

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...