Зеленський та "Слуга народу" йдуть шляхом Януковича та Партії регіонів... Це дуже нагадує мені ситуацію осені 2013 року, - політолог Цибулько (відео)

Президент Володимир Зеленський і його монобільшість у ставленні до парламентаризму повторюють шлях Віктора Януковича і "регіоналів". Таку точку зору політолог Володимир Цибулько висловив на Еспресо.TV, зазначають Патріоти України.

"Стефанчук обраний для того, щоб поховати парламентаризм. Тому що Разумков намагався бути спікером всієї Ради. На Банковій подивилися на цей сюжет і вирішили, що їм не потрібен спікер всієї Ради, їм потрібен спікер партії", - зазначив експерт в програмі "Великий ефір".

При цьому, наголосив Цибулько, на допомогу фракції "Слуга народу" прийшли дві депутатські групи, які він визначив як "олігархічні".


"Обрання Стефанчука показало, що у партії є реальних 215 багнетів. Навіть немає повноправної партійної більшості. Але є дві депутаських олігархічних групи - "Довіра" і "Майбах" - "За майбутнє". Й, фактично, Зеленський вирішив проексплуатувати цю ситуацію по максимуму, тобто перетворити парламент на скажений принтер", - зазначив Володимир Цибулько.

"Це дуже нагадує мені ситуацію осені 2013 року, коли Партія регіонів почувался більш ніж самовпевненою й, підім'явши ряд мажоритарників, ломала парламент об коліно, не рахуючись з інтересами опозиції. Швидше за все, що це підготовка до кінця, схожого на політичну кончину Віктора Януковича", - підсумував політолог.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...