Зеленський тримає американців за дурнів, а українці - за ідіотів, - Порошенко

Порушення владою Зеленського закону щодо корпоративного управління, а також звільнення глави “Нафтогазу” Андрія Коболєва могло вплинути на відмову США від впровадження нових санкцій проти Російської Федерації, зокрема проти газопроводу “Північний потік-2”.

Про це в ефірі “Прямого” заявив п’ятий президент, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко, зазначають Патріоти України.

“Я маю версію, що значною мірою питання непродовження санкцій (з боку США – ред.) трапилось тому, що була підірвана довіра між українською та американською владою – коли американців тримають за тих, за кого ж тримають українців. Є закон, який забороняє прийняття подібних кадрових рішень, і закон називається про принцип корпоративного управління. Прямо напередодні візиту державного секретаря закон порушують. І сьогодні ті, хто порушують закон, це визнали.

Американці приїжджають і кажуть: а що ж ви робите? А вони кажуть: все по закону, ми зараз все поміняємо, ми приймемо ще кращі закони… І це на моїх очах. І Ентоні Блінкен каже: перед тим, як приймати кращі закони, ви навчіться виконувати існуючі закони. А щодо того, погані вони чи ні, так ми були співавторами цих законів свого часу разом з командою Порошенка. І це означає, що їх тримають за дурнів і обманюють”, – зазначив п’ятий президент.

"Коли вони пообіцяли півтора роки тому створити півтора мільйона нових робочих місць, до цього - знизити в два рази тарифи, підняти заробітну плату вчителям ... Рік пройшов, кількість робочих місць значно скоротилося. Здавалося б, вийди і принеси вибачення. Що робить Зеленський? Він каже: я знаю, як це вирішити! Замість мільйона робочих місць ми пропонуємо мільярд дерев! - обурився Порошенко. - У мене таке враження, що він нас усіх тримає за ідіотів ... я думаю, потрібно хоча б трохи поважати людей, поважати країну і трохи стежити, що ти обіцяєш ".

На концерті Кобзона місячний рекорд та масована утилізація артилерії ворога: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 27 квітня

субота, 27 квітень 2024, 8:05

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.04.24 орієнтовно склали:

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...