Щоб не дратувати людей: Зеленський побував у McDonald's у Дніпрі, але цього разу одягнув маску (відео)

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Дніпра зайшов у McDonald’s. Відповідні відеоролики надали джерела в Офісі президента, передають Патріоти України.

Зеленський зайшов у заклад в масці і під час спілкування із персоналом також перебував у ній. У замовленні президента опинилися нагетси, соуси, бургери.

Вже за столиком глава держави зняв маску. Його також попросили сфотографуватися із маленькою дівчинкою. Разом із Зеленським McDonald’s у Дніпрі відвідали глава Офісу президента Андрій Єрмак, заступник керівника ОПУ Кирило Тимошенко та глава Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Джерело: Обозреватель

Почалися проблеми: Виробництво зброї в Україні сповільнюється з двох причин, - ЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 17:22

Українські підприємства з виробництва зброї, які з'явилися після початку повномасштабного вторгнення РФ, шукають фінансування і побоюються стати ціллю ракетних атак окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За словами журналістів,...

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...